Mikrogrønn reddik China Rose: Næringsrik og velsmakende
- Stor mengde vitamin C som øker kroppens immunitet
- Effektiv mot forkjølelse og har slimløsende effekt
- Høyt svovelinnhold som er til fordel for hud, hår og negler
Microgreen Reddik China Rose er kjent for sin skarpe, pepperaktige og distinkte smak, nesten identisk med smaken av reddikrot. Disse spirene er en rik kilde til vitamin C, noe som gjør dem til et utmerket valg for å øke kroppens immunitet. De er også effektive ved forkjølelse og virker slimløsende. Det høye svovelinnholdet er til fordel for tilstanden til hud, hår og negler. Reddik China Rose spirer er perfekte å legge til salater, smørbrød, cottage cheese, egg og blandet i supper.
Enkle og raskt voksende spirer hjemme
Å dyrke mikrogrønn reddik China Rose spirer hjemme er enkelt. Følg instruksjonene, og spirene er klare til å spises om 3-6 dager. Du kan også dyrke spirer i en krukke. Skyll frøene, hell dem i en sterilisert beholder, hell over lunkent kokende vann og bløt i noen timer. Skyll deretter frøene, dekk beholderen med gasbind og plasser den på et varmt sted (18-22°C), beskyttet mot direkte sollys. Skyll spirene to ganger om dagen. De er klare til å spise når de er ca 1-2 cm lange.
Spesifikasjon
- Såtid: Innendørs (hele året)
- Såsted: Frøbrett eller glasskrukke
- Høsteperiode: 3-6 dager etter såing (1-2 cm lang)
Article number: 109235