Weber Cold Smoking Unit - kaldrøkt med glød
Utforsk verden med kaldrøyking. For hver bit bacon, filet eller laks du røyker, hjelper den kaldrøykende enheten deg til å mestre metoden bedre og bedre. Utformingen betyr at røykflisen bare glør og gjør det mulig å røyke ved lave temperaturer i opptil 10 timer.
- Praktisk brett for kaldrøyking på grillen
- Lett å tenne
- Stabil, langsom og effektiv forbrenning i 8-10 timer
- Perfekt luftstrøm
Materiale: Stål med non-stick belegg
Stell: Vaskes i maskin
Modell: 17636
Utforsk verden med kaldrøyking. For hver bit bacon, filet eller laks du røyker, hjelper den kaldrøykende enheten deg til å mestre metoden bedre og bedre. Utformingen betyr at røykflisen bare glør og gjør det mulig å røyke ved lave temperaturer i opptil 10 timer.
- Praktisk brett for kaldrøyking på grillen
- Lett å tenne
- Stabil, langsom og effektiv forbrenning i 8-10 timer
- Perfekt luftstrøm
Materiale: Stål med non-stick belegg
Stell: Vaskes i maskin
Modell: 17636
Article number: 85850