Hva sies om en burger fylt med fetaost, løk eller bacon? Arbeide inn det du vil ha i din hamburgere og bruk siden en praktisk hamburgerpress for å lage perfekte burger.
Gjør din hamburger i tre lette trinn:
1. Blande en god røre med kjøttdeig av valgfri type
2. Fyll pressen med lagom mengde
3. Forsegle den og trykk til. Ferdig!
Uten en press blir det klebrigt, burgerne lekker og ser ut som overkjørte kjøttballer. Med vår hamburgerpress er det lett å få til pene fylte hamburgere.
Tenk utenfor boksen når du gjør dine burgere. Prøve nøtkjøtt, kalkun, tofu, svinekjøtt eller kylling.
Gjør din hamburger i tre lette trinn:
1. Blande en god røre med kjøttdeig av valgfri type
2. Fyll pressen med lagom mengde
3. Forsegle den og trykk til. Ferdig!
Uten en press blir det klebrigt, burgerne lekker og ser ut som overkjørte kjøttballer. Med vår hamburgerpress er det lett å få til pene fylte hamburgere.
Tenk utenfor boksen når du gjør dine burgere. Prøve nøtkjøtt, kalkun, tofu, svinekjøtt eller kylling.
Article number: 55146